Invatamant gimnazial

             Nivelul de invatamant gimnazial va asteapta cu o oferta educationala diversificata si de calitate care sa asigure atingerea standardelor de invatare si promovare a valorilor europene intr-un climat de siguranta fizica si psihica.

              Scoala dispune de toate conditiile pentru ca elevii sa poata sa învete temeinic si sa-si dezvolte competente si atitudini ce ii vor permite sa functioneze cu succes, ca adult, într-o societate democratica. Exista un numar de 16 sali de clasa dotate modern, disponibile elevilor claselor V – VIII, Centru de Documentare si Informare, Laborator informatic AEL, Cabinet de biologie, Cabinet de chimie – fizica, Sala de sport, Teren de sport.  O gama larga de activitati scolare si extrascolare vor valorifica si dezvolta talentele si interesele specifice elevilor si vor contribui esential la formarea lui ca personalitate echilibrata si armonioasa, capabila sa traiasca într-o lume moderna si polivalenta.

Resurse umane: 27 cadre didactice (cu gradul didactic I – 9, cu gradul didactic II – 13, cu definitivat – 24, debutanti – 8)

Discipline optionale:

Matematica distractivă

Istoricul judeţului Iaşi

Curiozităţi din natură

Degradarea şi protecţia mediului înconjurător

Educaţie pentru sănătate

Literatură pentru copii

Prietenul meu calculatorul

Geografia locala

Educație pentru democrație

Putem sa schimbam lumea împreună

Copyright © Liceul Tehnologic ,,Ionel Teodoreanu,, Victoria